It's a beautiful day

Hejhopp, klockan tickar 0854 och jag börjar 0925 denna morgon, och den startar med bild! Jag älskar bild, kanske för att jag är fullkomligt bra på det. (Eller det är de jag vill tycka) Jag slutar runt fyra idag, men inga oroligheter här för jag har slöjd också. När jag kommer hem ska jag ta en liten powernap på två timmar (till klockan slår 1800) och börja med skoluppgifter.

Annars har jag en bra start på dagen, catch ya later.


Mot knalleland!

Tjingeling! Nu drar jag mot knalleland och fortsätter jakten efter de efterlysta vita strumporna. Om jag ser mer som jag gillar så köper jag det också, ofcourse. Det är september nästa vecka och tiden bara flyger förbi, lets keep it that way. Nu ska jag bara dricka kaffe och ta mig till buss-stationen och då börjar min dag.


Good Morning

Min morgon beståd av inget ovanligt, bara det vanliga vakna - badrummet - duscha och min väckande cappuccino. Är fortfarande väldigt trött sen igår, kollade bara på 10 avsnitt av Gossip Girl säsong 1. Jag är nog den ända som inte har följt den HELT. Jag har hört att säsong 3 kommer iår?  Det är ju underhållande att kolla på sådant som aldrig kommer hända med oss, men enough of that. Jag är ganska busy under helgen just nu ska jag bara handla festis dricka och plugga lite matte. Jag låter som värsta plugghästen men vad ska man göra åt det? Bättre att vara säker stadd. Senare.. får vi se vad som händer. PEACE OUT



Blair Waldorf
är mångas favorit karaktär, hon är väldigt femme fatale. Någon annan som gillar hur hon klär sig? Inte alltid men hon ser alltid bra ut. Väldigt girly-girl.

RSS 2.0