Upper East Sides Skolslampor

Ugh! Fy vad jobbig dag, men det är jag stolt över. Lektionerna bröts halv 11 och vi åt lunch, efterdet så var vi ju tvugna att promenera i 40 minuter ända vägen till Kransmossen där ''skoljoggen'' skulle ta plats. Jag kom på 32.26!! Så sjukt bra alltså, i get too keep my chocolate yeey. Nu ska jag göra vad som helst eftersom jag förtjänar det.

Ja, jag vet att det har varit väldigt mycket Gossip girl på sistonde, men är det någon som vet vart man kan se episode 2 som kom ut igår i bra kvalitè? Om du gör det, leave a comment.

Jag är dödstrött, det var fuktigt ute i skogen när vi sprang och mitt hår är förstört. Jag orkar inte göra om det nu, och jag har så (ursäkta ordspråket) jävla ont i benen. Nu har jag äntligen fått klaga lite tack så mycket, ses senare.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Sv. så länge vi båda andas är bra men inte lika bra som de första bökerna. det har drygat ut det lite för mycket känns det som. det finns inte så mycket kännsla kvar. samma som de har gjort på tex sjöjungfrun 2 mm^^^fniss men twilight är ju fortfarande bäst^^ hehe. har du lärs dom?

2009-09-22 @ 20:51:34
URL: http://emilializette.blogg.se/
Postat av: Erika

Gossip Girl är bra =)

2009-09-23 @ 08:56:43
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Vilken oroligt fin bloggdesign! :D

2009-09-23 @ 13:12:24
URL: http://linneafelicias.blogg.se/
Postat av: FEBBf

hej sara! :) Jensen.. hum asså det är jättebra lärare( vår skola iaf) och de vill verkligene ens bästa, dåliga är att man går pedagogisk promnead(pp) varje dag typ, asjobbigt om man har klackskor, man går typ på kullerstenar för vår skola ligger precis vid en stor sån park haha! men det är skitbra, asså jag ÄLSKAR jensen seriöst. inget mer dåligt! Jo, man får bara 35 kr på matkortet... suck :P men men! man kan inte kaga på allt, det finns alltid de som har det sämre. jag är lycklig över att ja ens får gå i skolan haha okej värsta uppsatsen nu slutar jag. tusne kramar på dig :)

2009-09-23 @ 16:16:18
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: SANNASANNASANNA

Hej tjejen! :) svara gärna på dagens fråga i min blogg; "hur är en populär person enligt dig?". Snygg, alltid inne i modet, kaxig, osv! :)



KRAM

2009-09-25 @ 18:23:40
URL: http://sannaakarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0